April 18, 2024

Κριτική Herbalife – Χάστε βάρος τώρα – Ρωτήστε με πώς!

Η Herbalife είναι μια παγκόσμια εταιρεία διατροφής απώλειας βάρους και περιποίησης δέρματος. Όταν σκέφτεστε το δικτυακό μάρκετινγκ, η Herbalife είναι πιθανώς μια από τις εταιρείες που σας έρχεται στο μυαλό. Ακόμη και για άτομα που δεν ανήκουν στον κλάδο, θα διαπιστώσετε ότι το όνομα Herbalife Formula 1 είναι πολύ γνωστό. Θέλω να μιλήσω λίγο για τη Herbalife και για το τι την έκανε τέτοια επιτυχία, κάτι που ελπίζω να σας δώσει μια μικρή εικόνα για να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Μπορεί να αντιμετωπίζετε τη Herbalife ως μια πιθανή επιχειρηματική ευκαιρία ή να έχετε ήδη εμπλακεί. Είτε έτσι είτε αλλιώς αυτό το άρθρο θα βοηθήσει να ρίξει λίγο φως.

Η Herbalife έχει δημιουργήσει μια τεράστια εταιρεία! Διανέμουν τα προϊόντα τους σε 73 χώρες με 2,1 εκατομμύρια ανεξάρτητους διανομείς. Θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα μέρος όπου δεν έχουν προϊόν ή διανομέα. Οι πιθανότητες είναι είτε να έχετε αγοράσει ένα προϊόν είτε να γνωρίζετε έναν εκπρόσωπο από αυτήν την εταιρεία.

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία επιτυχίας. Ο Mark Hughes ίδρυσε την Herbalife όταν άρχισε να πουλάει ένα φάρμακο αδυνατίσματος από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Μέσω της δύναμης του δικτυακού μάρκετινγκ η εταιρεία έφτασε τα 2 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις μόνο σε 2 χρόνια και επεκτάθηκε στον Καναδά. Μέχρι το 1996 η εταιρεία ήταν δημόσια διαπραγμάτευση και ήταν σε θέση να φτάσει το 1 ΔΙΣ. δολάρια σε πωλήσεις. Αυτή είναι ΤΡΕΛΗ ανάπτυξη! Δυστυχώς για τον ιδιοκτήτη Mark Hughes αυτή η επιτυχία ήταν βραχύβια. Ο κ. Hughes πέθανε σε ηλικία 44 ετών από τυχαία υπερβολική δόση και το 2002 η εταιρεία εξαγοράστηκε από τη Whitney and Co LLC.

Το να είσαι εταιρεία μάρκετινγκ δικτύου ή πολυεπίπεδη εταιρεία μάρκετινγκ σημαίνει ότι οι διανομείς της όχι μόνο μπορούν να βγάλουν χρήματα από τις πωλήσεις που κάνουν οι ίδιοι, αλλά μπορούν να κερδίσουν επιπλέον χρήματα και μπόνους από τις προσπάθειες του downline τους. Οι εταιρείες MLM είχαν πάντα τους επικριτές τους και η Herbalife δεν διαφέρει. Είχαν το μερίδιό τους σε νομικά ζητήματα, αλλά δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνουν τίποτα άλλο παρά να συμβιβαστούν με μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ένα σέικ πρωτεΐνης με βάση τη σόγια, το Formula 1, ήταν ένα από τα πρώτα προϊόντα της εταιρείας και είναι το νούμερο 1 μέχρι σήμερα. Αν και αυτό είναι το νούμερο ένα, υπάρχουν πολλά άλλα προϊόντα προς πώληση. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν: σέικ πρωτεΐνης, σνακ πρωτεΐνης, συμπληρώματα διατροφής, ενέργειας και φυσικής κατάστασης και προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Πολλά από τα προϊόντα τους παράγονται από τρίτες εταιρείες, αλλά έχουν εγκαταστάσεις παραγωγής στην Κίνα και στο Lake Forest της Καλιφόρνια.

Η Herbalife υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, έχει μακρά ιστορία επιτυχίας και με 2,1 εκατομμύρια διανομείς σε όλο τον κόσμο δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Το να βρίσκεστε σε 73 χώρες σας επιτρέπει πραγματικά να πουλάτε αυτό το υλικό ΠΑΝΤΟΥ. Με την ίδια λογική, με 2,1 εκατομμύρια επαναλήψεις, μπορεί να δυσκολευτείτε να πουλήσετε το προϊόν Herbalife επειδή υπάρχουν τόσες πολλές επαναλήψεις.

Εάν επιλέξετε να γίνετε διανομέας της Herbalife, αναμφίβολα θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά. Η δυνατότητα για πλούτο υπάρχει, αλλά δεν πρόκειται να σας δοθεί. Θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά, αλλά αν το καταφέρετε θα ακολουθήσει η επιτυχία. Πρέπει να μάθετε πώς να χτίζετε την επιχείρησή σας και ο πιο γρήγορος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε έναν συνδυασμό διαδικτυακών στρατηγικών μάρκετινγκ και εκτός σύνδεσης.