February 27, 2024

Hoe u snel en gemakkelijk de geheimen van het kopen van een elektrische scooter kunt ontdekken

We hebben ze door onze buurt zien racen, met het haar van hun baasjes wild wapperend in de wind en hun dikke portemonnees die uit hun achterzakken hingen, spottend met degenen onder ons met vierwielige voertuigen. We hebben ze gezien op foto’s van landen, met kleine Franse mannetjes in hun opzichtige helmen, manoeuvrerend door de straten van Parijs. En toch denken we nog steeds dat we ons geen elektrische scooter kunnen veroorloven, of wel?

Een oude tactiek die op een nieuwe manier wordt gebruikt, zal je helpen de goedkope scooter te kopen waarnaar je op zoek was. Het zou me niet verbazen dat je tot 50 procent op je scooter hebt bespaard als je eenmaal het nodige beenwerk hebt gedaan. De geheime tactiek is prijsvergelijking en geduld. Het internet maakt deze tactiek meer dan ooit mogelijk. Zo vind je de scooter van je dromen voor de prijs die je in je hoofd hebt:

1) Begin bij Froogle.com. Dit is de shopping-zoekmachine van Google. Begin met het typen van ‘elektrische scooter’, ‘elektrische scooterverkoop’ of ‘elektrische scooterkorting’. Als resultaat zou u een indrukwekkend aantal scooterverkopers moeten vinden. Schrijf de beste prijzen en deals op.

2) Zoek op Google. Voer exact dezelfde zoekopdrachten uit, maar let in plaats van alleen op uw resultaten te letten op de advertenties. Leveranciers betalen tonnen geld om hun pay-per-click-advertenties aan de zijkant van deze pagina’s te plaatsen. De advertenties verschijnen op basis van trefwoorden. Bezoek deze zitjes en noteer ook hun beste deals.

3) Gebruik Yahoo.com. Voer dezelfde zoekopdrachten uit op de site van Yahoo en u zult verrast zijn door de verschillende opbrengsten in vergelijking met Google. Let ook op de Yahoo-advertenties, want Yahoo is eigenaar van Overture, dat de hele pay-per-click-business afhandelt. Vergelijk zoveel mogelijk scooterbedrijven, want meer is immers beter. Bezoek de sites en schrijf op wat je ontdekt. Je zou nu een lange lijst moeten hebben.

4) Bezoek Ebay. Deze online veilingsite helpt u bij het vinden van de consumentenprijs voor scooters. Voer een zoekopdracht uit voor zowel “elektrische scooters” als “elektrische scooters” en noteer uw resultaten. Bekijk de veilingen een week of zo en noteer de prijzen waarvoor u de scooters ziet verkopen. Overweeg ook om de functie “bekijk deze veiling” te gebruiken, die in feite een bladwijzer voor uw geselecteerde veiling zal maken.

5) Hier komt het geduld om de hoek kijken: wacht twee weken en doe dit dan helemaal opnieuw. Als u er dan een ziet, weet u een goede prijs en kunt u uw scooter kopen.

Deze methode zou een slimmere scooter moeten opleveren die jou bezit. Het zou me zelfs niet verbazen als je meer dan 50 procent hebt bespaard op je nieuwe elektrische scooter. Voel je ook niet schuldig over de besparingen. Je hebt het werk gedaan, dus je verdient de besparingen. Er zijn duidelijk meer trucs om deals te vinden dan dit, maar het gebruik van deze oude tact en nieuwe locatie is in ieder geval een begin om u geld te besparen.